loading
Click aici pentru Opel LiveChat
chat

VINO LA TESTUL ÎNVINGĂTORILOR!

Te invităm pe 22 - 23 septembrie la showroom pentru un drive test cu noul Opel Insignia și Crossland X - cele mai premiate modele din clasa lor la testele auto comparative din Europa*!

Programează aici un drive test!


Sărbătorim învingătorii cu premii pe măsură! Iată cum poți deveni și tu un învingător:

  • Vino pe 22 sau 23 septembrie în showroom-ul Autoglobus;
  • Efectuează un drive test cu noul Insignia sau Crossland X și poți câștiga prin tragere la sorți un drive test de weekend cu unul din cele 2 modele;
  • Încheie un contract de achiziție pentru un Opel Insignia sau Crossland X și poți câștiga o excursie de vis pentru 2 persoane în Mauritius.

 Pentru detalii despre termene și condiții consultați regulamentul oficial al campaniei la baza paginii.


Noul Opel Insignia

Inovațiile tehnologice, designul de succes, conectivitatea de excepție, un nivel ridicat de confort și infotainment sunt doar câteva dintre caracteristicile care au cucerit publicul de specialitate: modelul a fost desemnat câștigător deja în 8 teste auto comparative* derulate de publicații auto din cinci țări europene.

Prețuri începând de la 20.400 Euro + TVA

Află mai multe despre noul Insignia

 

Crossland X

Agil și compact, deosebit de spațios și versatil, cu aspect modern de SUV, Crossland X are dotările de siguranță necesare călătoriilor fără griji împreună cu familia ta.

Cel mai nou model Opel și-a învins concurența, repurtând victorii după victorii la primele teste comparative efectuate de jurnaliștii de specialitate ai celor mai prestigioase reviste auto din Europa*.

Prețuri începând de la 12.920 Euro + TVA

Află mai multe despre noul Crossland Xgo.to.top.button