loading
Click aici pentru Opel LiveChat
chat

FLOTĂ OPEL – PUNE-ŢI AFACEREA PE ROŢI.

Oferind siguranţă, valoare şi calitate, serviciile pentru flote Opel sunt la fel de economice şi comode pentru persoanele particulare cât şi pentru clienţii companii.

 

Opel vine în sprijinul flotei tale prin programul de test-drive destinat companiilor care doresc să reinnoiasca parcul auto

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.

 

Flote pentru clienţi IMM / flote pentru clienţi întreprinderi mici şi mijlocii

Flota ta include maxim 24 de autovehicule? Bucură-te de avantajele oferite de autovehiculele Opel de înaltă calitate la un cost de proprietate redus. Poţi beneficia de contracte mixte de leasing şi service la rate lunare atrăgătoare. Pentru mai multe informaţii despre soluţiile economice şi flexibile disponibile pentru flotele întreprinderilor mici şi mijlocii, contactaţi-ne.

 

Flote pentru companii

Compania ta deţine o flotă de minim 25 de autovehicule? Clienţii companii beneficiază de contracte pe termen lung şi în condiţii personalizate. Planificarea siguranţei flotei tale va fi o adevărată plăcere. Poţi afla şi cum să optimizezi costurile de exploatare a flotei, cum să-şi reduci amprenta de CO2 şi cum sp diminuezi consumul de carburant.

Flotele Opel de mari dimensiuni se bucură de avantaje mari cu privire la costul de proprietate, fiabilitatea service-ului şi managementul transparent.

Noile şi interesantele modele Opel precum Opel Insignia şi noul Opel Astra pot fi stimulente deosebite pentru angajaţii tăi.

 

Flote Pan-Europene

Flota ta circulă prin mai mult de 6 ţări europene şi ai vrei să profiţi de soluţiile individualizate pentru flote pan-Europene?

Poate că Europa este unită, dar este şi plină de diversitate, în special în privinţa legislaţiilor şi reglementărilor, fără a mai menţiona sistemele de impozitare. Echipa Opel pentru Flote Europene deţine experienţa şi expertiza (dar şi autovehicule de calitate) necesare pentru a ajuta clienţii activi pe plan internaţional să-şi gestioneze flotele în mod eficient.

SOLICITA CARDUL DE MEMBRU OPEL BUSINESS HUB!

Ce este Opel Business Hub:

 

  • O comunitate dedicata, creata special pentru Very Important Businesses.
  • O sursa de inspiratie, prin accesul membrilor la conferinte si evenimente cu personalitati romanesti si internationale din lumea business si nu numai.
  • Un partener de afaceri de incredere, care iti intelege asteptarile si reuseste sa ti le depaseasca prin servicii si oferte personalizate.

 

Pentru a beneficia de gama de servicii - comercializare vehicule (Corsa, Astra, Insignia, Meriva, Zafira, Antara, Combo, Movano), post vanzare , consiliere financiara, accesorii si altele - va rugam sa ne contactati.
Sus pagina