loading
Click aici pentru Opel LiveChat
chat

Vino în perioada 2-8 septembrie, în parcarea centrului comercial Auchan Nord, să descoperi vehiculul comercial Opel care te va ajuta să ai succes în afacerea ta!

Te invităm să te pregătești ca un profesionist pentru activitățile tale: participă la caravană, fă cunoștință cu gama de autovehicule comerciale Opel și alege modelul perfect adaptat nevoilor tale!

Noi te așteptăm cu premii, oferte de nerefuzat și îți prezentăm numeroase modele, între care: noul Combo Cargo și noul Combo Life, noul Vivaro, Movano Șasiu, Movano Van, diferite variante de carosare.

 Finanțare cu 2,99% DOBÂNDĂ și 4 LUNI DE GRAȚIE prin Impuls Leasing!

Programul caravanei:
Luni - Vineri, 2-6 septembrie, între orele 15:00 - 19:00
Sâmbătă și duminică, 7-8 septembrie, între orele 11:00 - 15:00, te așteptăm cu muzică și o atmosferă pe măsura celebrării evenimentului, alături de partenerii noștri și alți invitați.

 

În plus, ediția de anul acesta a caravanei îți propune să devii câștigător! Participă la tombolă* și poți câștiga un VOUCHER în valoare de 700 de lei, pe care îl poți folosi pentru achiziția de bunuri și servicii Autoglobus.

Înscrie-te la tombolă!

 

Parteneri eveniment:

Parteneri caravana Opel Vehicule Comerciale

 

Noua generație Opel COMBO: practică, confortabilă și inovativă, indiferent de varianta de care ai nevoie!

Noul Combo Cargo, partenerul de afaceri mult-așteptat, capabil să transporte până la 4,4 m3, cu o lungime maximă de încărcare impresionantă, de 3440 mm. Combo Cargo este foarte spațios la interior și poate transporta o sarcină utilă de până la 1.000 kg.

Câștigător al premiului International Van Of The Year 2019, noul Combo Cargo are o versatilitate inegalabilă, inovații, sisteme de siguranță avansate și motoare cu consum redus de carburant.  

Noul Combo Life, prietenul familiei tale, cel care îți oferă mult spațiu pentru locurile copiilor și pentru bagaje, ideal pentru o viață activă și modernă.

Câștigător al premiului Best Buy Car of Europe 2019, noul Combo Life are tot ceea ce ar trebui să aibă un autovehicul modern pentru a deveni prietenul familiei: mult spațiu, flexibilitatea întregului habitaclu alături de tehnologii avansate și sisteme pentru confort fără rival în acest segment.

Pentru OPEL Movano nu există sarcini dificile

Opel Movano, vedeta segmentului de furgoane! Captează atenția prin postura lată, pasajele roților pronunțate, uși cu deschidere amplă și un design inteligent. În plus, Opel Movano excelează la capitolul performanțe, indiferent de cerințele și de condițiile de lucru.

Movano, un model economic datorită motoarelor Turbo și BiTurbo diesel moderne, cu un cuplu puternic, consum mic și emisii reduse. Noile motoare aduc un plus de potenţial de operare fără costuri sporite cu carburantul.

Poți găsi un autovehicul pentru orice ai nevoie să transporți, deoarece gama Opel Movano cuprinde  mai multe versiuni: panel van, box van, crew van, combi, platformă și crew cab.

Noul Opel Vivaro îți conduce afacerea spre succes!

Cu un spațiu de încărcare foarte flexibil, funcționalitate de birou mobil și caracteristicile standardului german de siguranță, modelul Vivaro reprezintă furgonul care îți oferă tot ce ai nevoie în materie de transport pentru a avea o afacere profitabilă.

Noul Opel Vivaro: versatil prin trei dimensiuni disponibile, iar fiecare versiune a modelului te ajută să găsești adaptarea potrivită cerințelor tale; flexibil, cu volum de încărcare competitiv și o banchetă inovatoare; performant la capitolele conectivitate, asistență șofer și echilibrat prin eficiența motoarelor puternice și econome, conforme standardului de emisii Euro 6d-TEMP.

* Campanie dedicată persoanelor juridice, ce utilizează vehicule comerciale, indiferent de marcă. Voucherele se pot folosi pentru achiziția de bunuri și servicii Autoglobus. Pentru mai multe detalii vă rugăm consultați regulamentul campaniei.
Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================