loading
Click aici pentru Opel LiveChat
chat

Ți-am pregătit cea mai bună ofertă pentru Opel Corsa în Programul Rabla! Cu prețuri de la 9.988 Euro* cu TVA, noul Opel Corsa te provoacă la Test Drive cu premii.

Vino în showroom-ul Opel Autoglobus între 17-22 februarie, testează Opel Corsa și poți câștiga:

  • Un weekend cu Opel (tragere la sorți locală, 1 premiu acordat de fiecare showroom Opel în parte)
  • Marele premiul : UN OPEL CORSA (tragere la sorți națională)

Te așteptăm în showroom!

*Oferta este supusa unor termene si conditii. Pretul de pornire al modelului Opel Corsa de 9.988 Euro cu TVA si prima de casare inclusa este obtinut dupa cumularea contravalorii suportului acordat de Opel si dealerii participanti in campanie si contravalorii exemplificative a primei de casare prin programul Rabla (6500 lei estimat), valori financiare valabile DOAR in cazul initierii, in prima jumatate a anului 2020, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto, denumit generic Programul Rabla. Valoarea finala de achizitie poate varia in functie de valoarea primei de casare prevazuta de Programul Rabla, dar si de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie.
Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================