loading
Click aici pentru Opel LiveChat
chat

Ştiai că şi sistemul de climatizare al autovehicului tău are nevoie întreţinere periodică?

1 an vechime -> 80% eficiență
2 ani vechime -> 60% eficiență, +6% consum
Mirosuri neplăcute -> bacterii sau ciuperci în instalația A/C, ce pot provoca probleme de sănătate

Combinația de umezeală, frig și întuneric din interiorul instalaţiei de aer condiţionat furnizează un mediu ideal pentru apariţia de bacterii, ciuperci și alte micro-organisme.
Acestea sunt antrenate în fluxul de aer circulat de instalație şi pot duce la apariția de mirosuri deranjante și iritante pentru căile respiratorii.

Pentru rezultate optime şi menţinerea calităţii aerului îți recomandăm efectuarea anuală a unei igienizări a instalaţiei A/C.

PACHET SERVICE A/C
de la 269 lei*
Golire / umplere instalaţie A/C
Verificare scurgeri
200mg agent refrigerant R1234A
Ulei compresor
Preţurile conţin TVA și sunt valabile până la 31.12.2019. * Prețul variază în funcție de tipul agentului refrigerant necesar. Cantitățile necesare suplimentare de refrigerant, precum și soluția de sigilare (dacă este necesară), se facturează separat. ** Prețul de 127 lei este valabil dacă igienizarea se face în cadrul unei revizii. În cazul în care operațiunea se efectuează separat prețul poate crește, în funcție de costul de demontare / montare al filtrului de polen + valoarea filtrului de polen (dacă se dorește si înlocuirea acestuia – acțiune recomandată pentru ca igienizarea să aibă efectul scontat). Pentru mai multe detalii sau o ofertă personalizată vă rugăm să ne contactați.
Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================