loading
Click aici pentru Opel LiveChat
chat

Pentru ca maşina ta să îţi ofere aceeasi siguranţă şi confort în utilizarea zilnică are nevoie de verificări periodice, cel puţin o dată pe an, şi de lucrări de mentenaţă. Folosirea pieselor originale şi a personalului calificat din Service-ul Opel Autoglobus garantează o bună funcţionare a maşinii după trecerea anilor.

După ce maşina ta a ieşit din garanţia oferită de Producător îţi recomandăm să vizitezi în continuare Service-ul autorizat Opel Autoglobus. Aici vei găsi personal calificat după normele impuse de Producător care vor avea expertiza necesară pentru a te ajuta în operaţiunile pe care vrei să le efectuezi.

Astfel, pentru maşini cu vârsta peste 4 ani ai:

  • minim 20%reducere la piesele originale Opel
  • 10% reducere la manopera aferentă
Veţi fi surprinşi să constataţi că oferta noastră este comparabilă cu cea a unui service independent care nu foloseşte piese originale Opel, nu deţine personal instruit şi aparatură specifică maşinii voastre.

Cere acum o ofertă de preț dedicată mașinii tale!

Reducerea la píesele originale se acordă din Preţul Recomandat de Vânzare la Client oferit de Opel în România. Reducerea la manoperă se acordă din preţul de listă pe care Autoglobus îl practică. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.
Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================