loading
Click aici pentru Opel LiveChat
chat

Ștergătoarele pentru parbriz te ajută și te țin în sigutanță

Fiabilitatea și performanțele ștergătoarelor de parbriz sunt caracteristici esențiale pentru o vizibilitate optimă atunci când conduci, de aceea îți recomandăm să alegi calitatea pieselor originale Opel!

Dacă nu știai până acum, lamelele ștergătoarelor contribuie la siguranța traficului, ajutând fiecare șofer să aibă o vizibilitate optimă în orice condiții meteorologice.

De aceea, este important ca aceste stergătoare să fie schimbate la timp. Îți recomandăm asta pentru că, din cauza soarelui puternic de peste vară, a ozonului și a altor factori de mediu, cauciucul fiecărei lame de ștergător devine în timp poros, crăpat și dur.

Când știi că ar trebui să schimbi ștergătoarele ? Primele semne sunt reprezentate de dâre sau o peliculă de murdărie pe parbriz, apoi pot scarțâi sau sări pe parbriz.

În perioada 15 noiembrie- 15 decembrie 2019 în toate Service-urile autorizate Opel ai reducere 20% din prețul de listă pentru toate ștergătoarele originale Opel, dacă mașina ta are mai mult de 4 ani.

Ca o informație interesantă vis-a-vis de performanțele unei lamele de stergător : aceasta parcurge pe suprafața parbrizului, în șase luni, circa 800 de kilometri.

Mai multe detalii și oferte dedicate mașinii tale contactează Dealerul preferat aici.

Pentru un condus în siguranță alege să schimbi la timp ștergatoarele mașinii tale

Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================