loading
Click aici pentru Opel LiveChat
chat
Opel îşi subliniază încrederea în calitatea înaltă a produselor sale prin acordarea unei garanţii de doi ani care oferă o acoperire vastă şi include “Asistenţa Rutieră Opel”.

 

Garanţia Opel pentru autovehicule noi îţi asigură liniştea timp de doi ani indiferent de distanţa pe care o parcurgi.

 

Opel garantează repunerea în stare de conformitate a autovehiculul tău nou, în mod gratuit, printr-un Reparator Autorizat Opel.

 

Pentru efectuarea unei reparaţii mergi cu Caietul de Service care conţine Garanţia pentru Autovehicule Noi şi Certificatul de Service Internaţional Opel la un Reparator Autorizat Opel.

 

Garanţia nu este aplicabilă pentru uzura fizică şi morală normală. Garanţia nu este aplicabilă dacă defecţiunea este cauzată de: influenţe mecanice sau chimice externe ; utilizare necorespunzătoare a autovehiculului; reparaţii efectuate de o parte terţă; modificări care nu au fost aprobate de Opel; verificări (revizii) prestabilite neefectuate.

 

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi.

 

Pentru a efectua o programare service online, click aici.

 

Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================