loading
Click aici pentru Opel LiveChat
chat

ATELIER CAROSERII

În atelierul cu 35 de posturi de lucru, echipat cu tehnologii de ultimă generaţie, realizăm, în condiţii de flux, toate lucrările de caroserie pentru vehicule cu sarcină maximă de 3,5 t: dezechipări, înlocuiri şi reparaţii de ansamble şi subansamble de caroserie, tinichigerie, vopsitorie, echipări.

 Atelierul îndeplinește criteriile de selectivitate și standardele în domeniu și este autorizat anual de următorii producători de automobile: Dacia, Chevrolet, Citroen, Iveco, Renault și Opel. În paralel, suntem certificați anual de Registrul Auto Român, pentru efectuarea lucrărilor de caroserie pentru toate autovehiculele în circulație pe teritoriul României.

 Personalul nostru este specializat periodic în ţară şi străinătate, atât de constructorii pe care-i reprezentăm, cât şi de companiile furnizoare de materiale de vopsitorie.
30 de specialişti sunt pregătiţi să evalueze, să ofere consultanţă şi să efectueze orice lucrare de caroserie, utilizând piese de origine sau echivalente, materiale de vopsitorie Standox,  Ixell sau Lehler, să ofere garanţie pentru tehnologiile, lucrările, piesele şi materialele utilizate.

Află mai multe

 

CENTRU CONTATARE DAUNE

Avem încheiate convenţii de colaborare cu majoritatea asiguratorilor din piaţa românească pentru reparaţii acoperite de poliţele de asigurare: Allianz-Ţiriac, Asirom, Carpatica, Credit Europe, Garanta, Generali, Gothaer, Groupama, Forte Asigurări, Omniasig și Uniqa.

Vă oferim consultanţă de specialitate și vă punem la dispoziţie, în parteneriat cu societăţile de asigurări, un modern Centru de constatare daune, dotat cu toate facilităţile necesare.

Află mai multe

Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================