loading
Click aici pentru Opel LiveChat
chat

După ce maşina ta a ieşit din garanţia oferită de Producător îţi recomandăm să vizitezi în continuare Service-ul autorizat Opel Autoglobus. Aici vei găsi personal calificat după normele impuse de Producător care vor avea expertiza necesară pentru a te ajuta în operaţiunile pe care vrei să le efectuezi.

Pentru ca maşina ta să îţi ofere aceeasi siguranţă şi confort în utilizarea zilnică are nevoie de verificări periodice, cel puţin o dată pe an, şi de lucrări de mentenaţă. Folosirea pieselor originale şi a personalului calificat din Service-ul Opel Autoglobus garantează o bună funcţionare a maşinii după trecerea anilor.

Astfel, pentru maşini cu vârsta peste 4 ani ai o reducere 20% la toate piesele* originale și manoperă!

Reducerea la píesele originale se acordă din Preţul Recomandat de Vânzare la Client oferit de Opel în România. Reducerea la manoperă se acordă din preţul de listă pe care Autoglobus îl practică.

Tot ce aveţi de făcut este să ne solicitați o ofertă de preţ.

Veţi fi surprinşi să constataţi că oferta noastră este comparabilă cu cea a unui service independent care nu foloseşte piese originale Opel, nu deţine personal instruit şi aparatură specifică maşinii voastre.

Pentru o înțelegere mai bună a ofertei cuprinse în acest Program îți prezentăm un exemplu de calcul: la preț normal dacă o revizie ar costa 390 lei fară TVA, prețul Service Favorit ar putea fi 310 lei fără TVA dacă mașina e mai veche de 4 ani.**

*Reducere supusă unor termene și condiții în perioada 1 ianuarie 2018 – 31 decembrie 2018. Pentru mai multe detalii te rugăm să ne contactezi. **Preț recomandat. Exemplul de calcul folosește un model Opel Corsa 1.2/1.4 benzina. Revizia conține înlocuirea uleiului, filtrelor de ulei, aer, polen și manopera.
Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================