loading
Click aici pentru Opel LiveChat
chat

În primul rând: pe lângă autovehiculul tău electric Opel, vei primi și un cablu de încărcare de bază – fapt ce înseamnă că vei fi în siguranță și că vei putea începe imediat încărcarea la orice priză obișnuită de uz casnic.

În ceea ce privește încărcarea zilnică, poți alege alt loc decât domiciliul pentru a beneficia de o încărcare mai rapidă. În acest caz, ai accesat pagina potrivită: în cele ce urmează, îți vom oferi recomandări despre cablul cel mai potrivit pentru nevoile tale de încărcare și vei afla ce stație de încărcare cu montare pe perete este cea mai bună opțiune pentru tine. În plus, vei obține informații despre serviciile noastre privind stația de încărcare inteligentă cu montare pe perete, precum gestionarea costurilor. La final, vei vedea: conducerea electrică este incitantă și distractivă, iar încărcarea autovehiculului electric este la fel de simplă precum încărcarea unui smartphone.

CABLUL POTRIVIT PENTRU TINE.

Ai diferite opțiuni, de la posibilități gata de utilizare la domiciliu până la încărcare de mare viteză la stațiile de încărcare cu curent continuu.

 

Gata de pornire: priza ta de uz casnic - 1,8 kW

Gata de pornire: priza ta de uz casnic 

Priză de uz casnic / Ștecăr de uz casnic / Cablu Mod 2 de uz casnic de bază cu ICCB (In-Cable Control Box) / Ștecăr tip 2 / Autovehicul electric

Încărcarea la priza obișnuită de uz casnic reprezintă soluția ușoară: nu este necesară nicio instalare și cablul de bază de uz casnic corespunzător (cablul Mod 2) este oferit standard împreună cu autovehiculul electric Opel. Este o soluție super flexibilă, deoarece prizele de uz casnic pot fi găsite oriunde.

Comunicarea dintre autovehicul și portul de încărcare este realizată prin ICCB (In-Cable Control Box), care oferă o încărcare sigură

Atenție: la viteza de încărcare obișnuită este asigurată o autonomie de aprox. 10 km pentru o oră de încărcare¹. Așadar, pentru o încărcare obișnuită a autovehiculului tău electric îți recomandăm întotdeauna una dintre soluțiile noastre de încărcare cu montare pe perete.

Această soluție de încărcare este potrivită pentru mine dacă…

 • Am nevoie de o soluție de rezervă, în cazul în care nu găsesc o stație de încărcare publică sau o priză în casa prietenului meu etc.
 • Dețin un model Plug-in Hybrid (PHEV), care poate fi încărcat în timpul nopții²

 

Încărcare la priză de uz casnic îmbunătățită: sistem Green’ up de la Legrand - 3,7 kW

sistem Green’ up de la Legrand 

Priză Green’ up / ștecăr de uz casnic / cablu de uz casnic îmbunătățit cu ICCB (In-Cable Control Box) / Ștecăr tip 2 / Autovehicul electric

Priza Green’ up de la marca Legrand este o priză de uz casnic îmbunătățită care oferă o viteză dublă de încărcare (aprox. 20 km de autonomie într-o oră de încărcare1) față de un cablu de bază de uz casnic (cablu Mod 2) conectat la o priză obișnuită.

Cu toate acestea, are nevoie și de un cablu de uz casnic îmbunătățit pentru a oferi o performanță suplimentară când este conectat la acest tip de priză3. Această combinație asigură un nivel maxim de putere și garantează o reîncărcare rapidă și sigură, fără supraîncălzire.

Această soluție de încărcare este potrivită pentru mine dacă… 

 • De obicei am nevoie zilnic de o autonomie cu mult sub 200 km.
 • În principal îmi încarc autovehiculul în alte locuri, de exemplu la locul de muncă.
 • Dețin un model Plug-in Hybrid (PHEV) care poate fi încărcat în aproximativ 4 ore.

 

Încărcare accelerată: acasă sau pe drum - 7,4 kW / 11 kW

Încărcare accelerată
Priză Green’ up / ștecăr de uz casnic / cablu de uz casnic îmbunătățit cu ICCB (In-Cable Control Box) / Ștecăr tip 2 / Autovehicul electric

Vrei să beneficiezi de o încărcare rapidă și confortabilă acasă? Stația de încărcare cu montare pe perete sau stâlp reprezintă soluția potrivită pentru tine.

Opel oferă diferite tipuri de stații de încărcare cu montare pe perete, obișnuite și inteligente, care se potrivesc cu încărcătorul de la bord (OBC) al autovehiculului tău: de curent monofazic sau trifazic.

Stația de încărcare cu montare pe perete este furnizată împreună cu un cablu de încărcare fix mod 3. Este același cablu care poate fi utilizat pentru încărcarea la stațiile publice CA. Iar pentru călătorii ar trebui să îți iei și o stație portabilă!

Această soluție de încărcare este potrivită pentru mine dacă…

 • Îmi încarc de obicei autovehiculul electric acasă sau pe drum.
 • Trebuie să îmi reîncarc zilnic autovehiculul, peste noapte

 

Încărcare rapidă la stații publice

Încărcare rapidă la stații publice

Pe autostradă găsești de obicei stații de încărcare rapidă (stații de încărcare CC) – așa că în timp ce iei o pauză de cafea de 30 de minute, bateria modelului tău Corsa-e se va încărca până la 80%¹!

Cablul de încărcare Mod 4 este atașat direct la stațiile de încărcare CC.

Reține că doar autovehiculele electrice pe baterie (BEV) au un port specific pentru încărcarea CC (Sistem de încărcare combinată = CCS⁴) iar modelele Plug-in Hybrid (PHEV) nu au, deoarece au o baterie de capacitate mai scăzută.

Această soluție de încărcare este potrivită pentru mine dacă…

 • Trebuie să încarc bateria pentru distanțe lungi, în timpul deplasării.

 

Accesoriu multivalent: Încărcătorul universal - 1,8 kW - 11 kW

Încărcătorul universal

Cu ajutorul încărcătorului universal le poți face pe toate: încărcare la priza de acasă, la o priză industrială (instalarea prizelor este necesară) și la stațiile publice CA.

Oferă performanțe de încărcare de până la 11 kW (o autonomie de aprox. 60 km pentru o încărcare de o oră); cu toate acestea necesită disponibilitatea unei prize de curent trifazic de uz casnic (CEE16). Când este conectat la o priză obișnuită de acasă, încărcătorul are aceeași performanță ca și cablul Mod 2.

Sfat: încărcătorul universal poate fi utilizat pentru încărcare și în alte țări!

Adaptorii pentru diferite tipuri de prize sunt disponibili în Catalogul online de accesorii Opel+.

Această soluție de încărcare este potrivită pentru mine dacă

 • Încarc bateria în mod confortabil, acasă, peste noapte.
 • De obicei, călătoresc în intervalul de autonomie pe care mi-l oferă autovehiculul meu electric și de cele mai multe ori încarc bateria acasă.
 • Las încărcătorul universal acasă și îl utilizez drept stație de încărcare cu montare pe perete.
 • Din când în când vreau să conduc pe distanțe mai lungi, luând încărcătorul universal cu mine și fiind gata să încarc bateria oriunde găsesc o priză corespunzătoare.
 • Vreau sau trebuie să încarc în mod regulat bateria pe drum; în acest caz îți recomandăm o stație de încărcare staționară pentru acasă și un cablu de încărcare Mod 3, ușor, pentru drum.
Sus pagina